Doorgaan naar inhoud
Over Retro4Sale

Over Retro4Sale

Mijn naam is Lito, woonachtig in Hengelo. Mijn liefde voor retrogaming begon in 2001. Na mijn bezoek aan de plaatselijke game winkel in Hengelo was ik verkocht en besloot ik dat ik meer wilde weten van de wereld van retro gaming.

Bij diezelfde winkel ben ik begonnen als stagiaire en vervolgens heb ik daar vele jaren mogen werken. Op die manier heb ik destijds mijn eigen collectie uit weten te breiden en heb ik de ervaring opgedaan die ik vandaag de dag toepas.

Ik heb mij weten te specialiseren in diverse producten van Nintendo, Sega, Playstation en Xbox. Door de jaren heen ben ik hobbymatig begonnen met het bezoeken van retro game beurzen in binnen- en buitenland. En gaanderweg ben ik ook gaan deelnemen als standhouder op beurzen en markten. Vanuit daar is mijn netwerk gaan uitbreiden en klantenkring gaan groeien. Mede dankzij die support door de jaren heen van trouwe klanten, vrienden en familie heb ik de kans gekregen om mijn droom na te jagen en mijn eigen webshop / showroom op te zetten en te openen.

Retro4Sale staat voor een mooie beleving, goede service en kwaliteit. Wij streven er altijd naar om dit na te leven, dat heeft voor ons prioriteit!

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen in de Retro4Sale showroom of een fijne ervaring te kunnen bieden via de webshop.

Met vriendelijke retro groet,

Lito

Eigenaar Retro4Sale

Wat kun je verwachten bij Retro4Sale?

Authenticiteit & Garantie
Bij Retro4Sale vind je alleen authentieke retro games, consoles en accessoires die goed zijn getest, zo goed mogelijk zijn schoongemaakt en gecontroleerd*. We zijn toegewijd aan het leveren van producten die voldoen aan de verwachtingen van verzamelaars en gamers.

Uitgebreide Selectie
Onze collectie omvat een breed scala aan retro games en consoles, van klassieke 8-bit Nintendo-games tot zeldzame Sega Genesis-titels en meer. Of je nu op zoek bent naar je favoriete jeugdgame of een zeldzaam collector's item, we vullen ons assortiment geregeld weer aan.

Deskundig Advies
Ons team bestaat uit gepassioneerde retro gamers en verzamelaars met diepgaande kennis van de retro gaming-wereld. We staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste games of om advies te geven over restauratie en onderhoud van retro consoles.

Eerlijke Prijzen
We streven ernaar om retro gaming toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden we prima prijzen en op zijn tijd speciale aanbiedingen, zodat je kunt genieten van je favoriete games zonder je portemonnee al te veel te belasten.

Community en Evenementen
We zijn meer dan alleen een winkel; we zijn een gemeenschap van retro gaming-liefhebbers. We zijn daarom regelmatig betrokken bij het organiseren van evenementen, wedstrijden en bijeenkomsten om onze passie voor retro gaming te delen.


Nostalgie en Plezier
Last but not least, bij ons draait het allemaal om het plezier van retro gaming en het oproepen van nostalgische herinneringen. Of je nu je jeugdherinneringen wilt herleven of een nieuwe generatie wilt introduceren in de magie van retro gaming, we zijn er om je te helpen genieten van deze tijdloze hobby.


Bij Retro4Sale gaat het niet alleen om het kopen van games; het gaat om het delen van passie, het creëren van herinneringen en het ontdekken van tijdloze klassiekers. We heten je van harte welkom in onze community en kijken ernaar uit om je te helpen bij het vervullen van je retro gaming dromen!