Doorgaan naar inhoud

Verzending & Retouren bij Retro4Sale

Bij Retro4Sale willen we dat je volop kunt genieten van je retro game-ervaring. Daarom hebben we een duidelijk en klantvriendelijk verzend- en retourbeleid opgesteld om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen.


Verzending binnen Nederland:

  1. Verzendopties: We bieden verschillende verzendopties binnen Nederland, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Deze opties omvatten standaardverzending en indien beschikbaar, expresverzending.
  2. Verzendingstijd: We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Standaardverzendingen binnen Nederland worden doorgaans binnen 5 werkdagen bezorgd. Houd er rekening mee dat de verzendtijd kan variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van het product en de geselecteerde verzendoptie.
  3. Verzendkosten: De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen verzendoptie en het gewicht van je bestelling. Je kunt de verzendkosten zien tijdens het afrekenen voordat je je aankoop voltooit.
  4. Tracking: Alle bestellingen worden voorzien van een traceerbaarheidscode, zodat je de voortgang van je levering kunt volgen.


Retourbeleid binnen Nederland:

U heeft het recht uw bestelling vanaf de aankoopdatum gezien tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd excl. de verzendkosten. Tevens zijn de kosten voor retour vanaf uw huis naar onze showroom / magazijn ook voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de postNL website.

Graag willen we u ook verzoeken om het track en trace nummer aan ons door te geven en u adviseren om pakketten met een hogere waarde aangetekend te versturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking (indien van toepassing) aan ons geretourneerd
moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen
via info@retro4sale.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product niet in de aangekochte staat verkeren, of te beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bij een terecht geconstateerd defect vergoed Retro4Sale het orderbedrag incl. alle verzendkosten.
Dit zal na ontvangst bekeken worden door ons. Wij nemen hierover zo spoedig mogelijk contact met u op.

TIP: Om verzendkosten te besparen tijdens de aankoop en het retourneren kunt u
ook op afspraak langskomen in de Retro4Sale showroom!


Bij Retro4Sale zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige retro gaming-producten en een uitstekende klantenservice. We hopen dat je tevreden bent met je aankopen, maar als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd klaar om je te assisteren. Bedankt voor je vertrouwen in ons!